Handelsonderneming Flakkee

Makelaar Handelsonderneming Flakkee

Ben je op zoek naar een makelaar in Achthuizen? Zoek dan niet verder en maak kennis met Handelsonderneming Flakkee. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Achthuizen en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Achthuizen weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Achthuizen

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Achthuizen dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Achthuizen inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Achthuizen

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Achthuizen ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Achthuizen

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Achthuizen waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Nieuwe Bloksedijk 6
Achthuizen 3256 LA ZH NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 07:00-17:00 dinsdag 07:00-17:00 woensdag 07:00-17:00 donderdag 07:00-17:00 vrijdag 07:00-17:00 zaterdag 08:00-12:00 zondag Gesloten