Houtman & De Vogel Makelaardij

Makelaar Houtman & De Vogel Makelaardij

Ben je op zoek naar een makelaar in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder en maak kennis met Houtman & De Vogel Makelaardij. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Alphen aan den Rijn en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Alphen aan den Rijn

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Alphen aan den Rijn dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Alphen aan den Rijn inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Alphen aan den Rijn

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Alphen aan den Rijn ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Alphen aan den Rijn

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Alphen aan den Rijn waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Euromarkt 3
Alphen aan den Rijn 2408 BA ZH NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 08:30-17:30 dinsdag 08:30-17:30 woensdag 08:30-17:30 donderdag 08:30-17:30 vrijdag 08:30-17:30 zaterdag 09:00-12:00 zondag Gesloten