Postema & Ladage Properties B.V.

Makelaar Postema & Ladage Properties B.V.

Ben je op zoek naar een makelaar in Assendelft? Zoek dan niet verder en maak kennis met Postema & Ladage Properties B.V.. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Assendelft en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Assendelft weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Assendelft

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Assendelft dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Assendelft inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Assendelft

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Assendelft ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Assendelft

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Assendelft waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Dorpsstraat 419
Assendelft 1566 BG NH NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 10:00-19:00 dinsdag 10:00-19:00 woensdag 10:00-19:00 donderdag 10:00-19:00 vrijdag 10:00-19:00 zaterdag 11:00-16:00 zondag Gesloten