Vakantiehuis Tiensje

Makelaar Vakantiehuis Tiensje

Ben je op zoek naar een makelaar in Ballum? Zoek dan niet verder en maak kennis met Vakantiehuis Tiensje. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Ballum en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Ballum weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Ballum

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Ballum dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Ballum inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Ballum

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Ballum ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Ballum

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Ballum waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Strandlopersspoor 238A
Ballum 9162 SL FR NL
Routebeschrijving

Openingstijden