Honings Vastgoed

Makelaar Honings Vastgoed

Ben je op zoek naar een makelaar in Bocholtz? Zoek dan niet verder en maak kennis met Honings Vastgoed. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Bocholtz en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Bocholtz weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Bocholtz

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Bocholtz dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Bocholtz inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Bocholtz

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Bocholtz ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Bocholtz

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Bocholtz waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Doctor Nolensstraat 6
Bocholtz 6351 GM LI NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 10:00-18:00 dinsdag 10:00-18:00 woensdag 10:00-18:00 donderdag 10:00-18:00 vrijdag 10:00-18:00 zaterdag Gesloten zondag Gesloten