Barteld makelaar & adviseur

Makelaar Barteld makelaar & adviseur

Ben je op zoek naar een makelaar in Bontebok? Zoek dan niet verder en maak kennis met Barteld makelaar & adviseur. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Bontebok en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Bontebok weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Bontebok

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Bontebok dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Bontebok inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Bontebok

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Bontebok ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Bontebok

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Bontebok waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Tweede Compagnonsweg 4
Bontebok 8415 AM FR NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 09:00-17:00 dinsdag 09:00-17:00 woensdag 09:00-17:00 donderdag 09:00-17:00 vrijdag 09:00-17:00 zaterdag Gesloten zondag Gesloten