Frank Sweegers Makelaardij BV

Makelaar Frank Sweegers Makelaardij BV

Ben je op zoek naar een makelaar in Breda? Zoek dan niet verder en maak kennis met Frank Sweegers Makelaardij BV. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Breda en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Breda weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Breda

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Breda dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Breda inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Breda

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Breda ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Breda

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Breda waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Ginnekenweg 236
Breda 4835 NJ NB NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 09:00-17:30 dinsdag 09:00-17:30 woensdag 09:00-17:30 donderdag 09:00-17:30 vrijdag 09:00-17:30 zaterdag 11:00-14:00 zondag 11:00-14:00