Gerssen & Donkersloot Makelaars

Makelaar Gerssen & Donkersloot Makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar in Geldermalsen? Zoek dan niet verder en maak kennis met Gerssen & Donkersloot Makelaars. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Geldermalsen en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Geldermalsen weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Geldermalsen

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Geldermalsen dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Geldermalsen inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Geldermalsen

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Geldermalsen ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Geldermalsen

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Geldermalsen waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Rijksstraatweg 21
Geldermalsen 4191 SC GE NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 09:00-17:30 dinsdag 09:00-17:30 woensdag 09:00-17:30 donderdag 09:00-17:30 vrijdag 09:00-17:30 zaterdag Gesloten zondag Gesloten