Van der Brugge Makelaardij

Makelaar Van der Brugge Makelaardij

Ben je op zoek naar een makelaar in Gorinchem? Zoek dan niet verder en maak kennis met Van der Brugge Makelaardij. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Gorinchem en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Gorinchem weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Gorinchem

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Gorinchem dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Gorinchem inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Gorinchem

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Gorinchem ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Gorinchem

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Gorinchem waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Vijfzinnenstraat 6a
Gorinchem 4201 JD ZH NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 09:00-17:15 dinsdag 09:00-17:15 woensdag 09:00-17:15 donderdag 09:00-17:15 vrijdag 09:00-17:15 zaterdag 10:00-15:00 zondag Gesloten