Van Dijk – de Jong Vastg.man.

Makelaar Van Dijk – de Jong Vastg.man.

Ben je op zoek naar een makelaar in Joure? Zoek dan niet verder en maak kennis met Van Dijk – de Jong Vastg.man.. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Joure en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Joure weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Joure

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Joure dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Joure inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Joure

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Joure ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Joure

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Joure waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

De Ulekamp 82
Joure 8501 NT FR NL
Routebeschrijving

Openingstijden