Makelaardij van der Rol

Makelaar Makelaardij van der Rol

Ben je op zoek naar een makelaar in Lekkum? Zoek dan niet verder en maak kennis met Makelaardij van der Rol. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Lekkum en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Lekkum weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Lekkum

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Lekkum dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Lekkum inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Lekkum

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Lekkum ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Lekkum

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Lekkum waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Mearsterpaed 1
Lekkum 9081 AK FR NL
Routebeschrijving

Openingstijden