Beltman Makelaars

Makelaar Beltman Makelaars

Ben je op zoek naar een makelaar in Lochem? Zoek dan niet verder en maak kennis met Beltman Makelaars. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Lochem en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Lochem weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Lochem

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Lochem dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Lochem inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Lochem

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Lochem ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Lochem

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Lochem waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Smeestraat 5a
Lochem 7241 AT GE NL
Routebeschrijving

Openingstijden

13:30-17:30 donderdag vrijdag 08:30-12:30