Koudijs Makelaardij Ameland

Makelaar Koudijs Makelaardij Ameland

Ben je op zoek naar een makelaar in Nes? Zoek dan niet verder en maak kennis met Koudijs Makelaardij Ameland. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Nes en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Nes weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Nes

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Nes dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Nes inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Nes

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Nes ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Nes

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Nes waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Vermaningspad 6
Nes 9163 JD FR NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 10:00-16:00 dinsdag 10:00-16:00 woensdag 10:00-16:00 donderdag 10:00-16:00 vrijdag 10:00-16:00 zaterdag 10:00-16:00 zondag Gesloten