Huis-Raad Makelaardij

Makelaar Huis-Raad Makelaardij

Ben je op zoek naar een makelaar in Ommen? Zoek dan niet verder en maak kennis met Huis-Raad Makelaardij. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Ommen en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Ommen weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Ommen

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Ommen dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Ommen inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Ommen

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Ommen ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Ommen

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Ommen waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Beerzerweg 1
Ommen 7731 PA OV NL
Routebeschrijving

Openingstijden