Areal Services B.V.

Makelaar Areal Services B.V.

Ben je op zoek naar een makelaar in Schiphol-Rijk? Zoek dan niet verder en maak kennis met Areal Services B.V.. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Schiphol-Rijk en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Schiphol-Rijk weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Schiphol-Rijk

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Schiphol-Rijk dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Schiphol-Rijk inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Schiphol-Rijk

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Schiphol-Rijk ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Schiphol-Rijk

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Schiphol-Rijk waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Boeing Avenue 8
Schiphol-Rijk 1119 PB NH NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 24 uur geopend dinsdag 24 uur geopend woensdag 24 uur geopend donderdag 24 uur geopend vrijdag 24 uur geopend zaterdag Gesloten zondag Gesloten