Makelaardij De Boer + Ten Hoeve

Makelaar Makelaardij De Boer + Ten Hoeve

Ben je op zoek naar een makelaar in Steenwijk? Zoek dan niet verder en maak kennis met Makelaardij De Boer + Ten Hoeve. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Steenwijk en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Steenwijk weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Steenwijk

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Steenwijk dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Steenwijk inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Steenwijk

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Steenwijk ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Steenwijk

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Steenwijk waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Kornputsingel 12
Steenwijk 8331 JT OV NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 09:00-17:30 dinsdag 09:00-17:30 woensdag 09:00-17:30 donderdag 09:00-17:30 vrijdag 09:00-17:30 zaterdag Gesloten zondag Gesloten