Kaptein Vastgoed B.V.

Makelaar Kaptein Vastgoed B.V.

Ben je op zoek naar een makelaar in Ter Aar? Zoek dan niet verder en maak kennis met Kaptein Vastgoed B.V.. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Ter Aar en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Ter Aar weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Ter Aar

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Ter Aar dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Ter Aar inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Ter Aar

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Ter Aar ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Ter Aar

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Ter Aar waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Wilgenpad 1
Ter Aar 2461 DZ ZH NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 09:00-17:00 dinsdag 09:00-17:00 woensdag 09:00-17:00 donderdag 09:00-17:00 vrijdag 09:00-17:00 zaterdag 10:00-14:00 zondag Gesloten