Nieuwenhuis – meer dan een makelaar

Makelaar Nieuwenhuis – meer dan een makelaar

Ben je op zoek naar een makelaar in Wierden? Zoek dan niet verder en maak kennis met Nieuwenhuis – meer dan een makelaar. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Wierden en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Wierden weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Wierden

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Wierden dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Wierden inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Wierden

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Wierden ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Wierden

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Wierden waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Marktstraat 11
Wierden 7642 AK OV NL
Routebeschrijving

Openingstijden

maandag 08:30-17:00 dinsdag 08:30-17:00 woensdag 08:30-17:00 donderdag 08:30-17:00 vrijdag 08:30-17:30 zaterdag 10:00-12:30 zondag Gesloten