Hannink Makelaars en Taxateurs

Makelaar Hannink Makelaars en Taxateurs

Ben je op zoek naar een makelaar in Wijhe? Zoek dan niet verder en maak kennis met Hannink Makelaars en Taxateurs. Wij zijn jouw verkoopmakelaar in Wijhe en omgeving. Als lokaal makelaarskantoor in Wijhe weten wij als geen ander hoe groot de vraag is naar jouw woning. Hierdoor kunnen wij je perfect adviseren als je jouw woning besluit te gaan verkopen.

‘Een lokale makelaar kent de plaatselijke en regionale woningmarkt, de doelgroep en de strategie om tot het beste resultaat te komen. Dit maakt de investering in een lokale makelaar meer dan waard.’

Aankoopmakelaar Wijhe

Ook bij de aankoop van een woning kunnen wij je van dienst zijn. Als je op zoek gaat naar een woning in Wijhe dan kun je zelf gaan zoeken op internet, een bezichtiging inplannen, de woning gaan bezichtigen en het spannende proces van bieden ingaan. Maar je kunt ook de hulp van een lokale aankoopmakelaar uit Wijhe inschakelen om samen tot het ultieme resultaat te komen; de sleutel van jouw nieuwe woning!

Taxatie, taxateur Wijhe

Als je een huis koopt, wil de hypotheekverstrekker weten wat de woning waard is. Daarom stelt hij een taxatie verplicht. Ben je op zoek naar een taxatie, taxateur in Wijhe ook dan zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling Wijhe

Wil je graag weten hoeveel jouw huis in Wijhe waard is? Ga naar onze website en vraag een gratis waardebepaling aan. Na deze waardebepaling weet je precies voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden.

Stationsweg 23A
Wijhe 8131 DG OV NL
Routebeschrijving

Openingstijden